Üveg ami véd a víz és zsírfoltoktól

ÜVEGHÁTFALAK

SZÍNES ÜVEG HÁTFALAINK MAGASABB SZINTRE EMELIK A KONYHÁJÁT
Az általunk készített színes üveghátfalak egyik legkedveltebb tulajdonsága, hogy a régi foltos falat vagy csempét elegánsan el tudja takarni a kritikus szemek elől.
MIÉRT ELŐNYÖSEBBEK AZ ÜVEG HÁTFALAK A CSEMPEBURKOLATOKNÁL
A régi klasszikus konyhákból ismert burkolatok helyett már jó ideje a barátságosabb és modernebb üveghátfalakat részesítik előnyben a tulajdonosok. Az üvegfelület egyre gyakrabban az első számúmegoldás az új konyhát vásárlók, vagy a konyhájukat felújítók körében.
Ennek nem csak optikai okai vannak. A fugák nélküli üveghátfal jelentősen higiénikusabb és könnyebben tisztítható. Az üveg sík felületéről gyorsabban eltávolíthatók a szennyeződések és megakadályozható a felületi gombásodás.
További előnye az üvegből készült hátfalaknak, az a sokkal rövidebb és tisztább beszerelés.
Tapasztalt munkatársaink pontos felmérése és a gyártás után a táblák elhelyezése 1-2 óra alatt kivitelezhető és már használható is a konyha. Nem jelent problémát a konnektorok helyének kivágása sem, a legtöbb esetben az üveghátfal beszerelése után azonnal rögzíthetők a szerelvények.

A hátfal lapjai tökéletesen ragaszthatók a meglévő csempére vagy foltos, szennyeződött festett falra. A lakkozott teljesen átláthatatlan hátfalüvegek eltakarják a régi burkolatot és a takaríthatatlan felületeket.
Ahogy látható: egy ilyen színes üveghátfal megkönnyíti a konyha felújítást és minden esetben tekintetet vonz, tisztaságot és eleganciát sugall amiben öröm a főzés.
EDZETT BIZTONSÁGI ÜVEG = STRAPABÍRÓ ALAP
A dekoratív üvegfelület kihagyhatatlan egy modern konyhából és a helyiség optikáját mindig egy magasabb szintre emeli. Mindemellett ugyanolyan fontos a tartósság és a biztonság ezért mi a hátfalainkat edzett biztonsági üvegből (ESG) készítjük.
Ez a típusú üveg sokkal erősebb mint egy ugyanolyan vastagságú normál üveg. Mindemellett nagyobb a hőállósága is ezért lehetséges a főzőlapok mögé a forró edények közelébe helyezni.

Hosszútávon egyértelműen megéri az edzett üveget előnyben részesíteni a normál üveggel szemben, hiszen egy esetleges törés esetén a csere és az új üveg már többe kerül mint a mi edzett üvegből készült hátfalunk.
Image
Image

ÁTTETSZŐ MEGOLDÁSOK 122 ÉVE

VAGY HÍVJON MINKET +36 20 943 1551

KAPCSOLAT

info@hirschler-uveges.hu

+36 20 9431551 

9400 Sopron, Rákóczi utca 14

ÜZLET: 9400 Sopron Rákóczi u. 14.
Tel.: +36 99 523488, Tel/fax.: +36 99 523487
Mobil: +36 20 4848771 info@hirschler-uveges.hu
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek  8-11, 15-17 

ÜVEGSZERVÍZ:Tel.: +36 20 9431551, Fax.: +36 99 523487
szerviz@hirschler-uveges.hu